A SARACO confeccionem les samarretes de competició amb teixits de polièster de la màxima qualitat i eficiència amb el que garantim una durada excepcional en perfecte estat de manteniment.

Utilitzem sis teixits bàsics d’alta gama, que estan pensats primordialment per sublimar. Amb aquesta tècnica aconseguim uns acabats d’excepcional qualitat i amb un colors molt vius. També confeccionem en diverses tècniques que poden complementar els millors acabats en tots els detalls, com brodats, serigrafia, vinil…

Oferim uns dissenys totalment personalitzats i exclusius per a cada projecte, sense que això suposi un sobre cost en el pressupost final. Això fa que us oferim unes samarretes oficials úniques i en línia amb la imatge del vostre club o entitat.

Com provenim del món de l’esport i entenem perfectament la filosofia dels clubs, sempre solucionem qualsevol dubte i/o necessitat que se’ns plantegi en un temps d’acció immediat i amb la màxima solvència. Només cal que proveu la nostra capacitat de funcionament i us convencerem amb la nostra manera de fer.