Presentació

SARACO SPORTS és una empresa dedicada a la fabricació de peces esportives que du a terme la seva activitat des de l’any 1995.

L’objectiu de la nostra empresa és facilitar als clubs i entitats tota l’experiència acumulada aquests anys en el disseny, fabricació i distribució de les peces esportives.

Ens adaptem a les necessitats de cada club. Entenem que cada entitat és diferent i té unes característiques específiques. Nosaltres disposem de les eines necessàries per facilitar-vos el disseny adequat i ens adaptem al que ens demaneu.

Fem dissenys exclusius per a cada club, facilitant tota mena de detalls des del disseny inicial de la peça als teixits, models, etc.

Garantim la continuació del producte tants anys com calgui i també ens adaptem a les quantitats, siguin grans o molt petites.

Som una empresa amb una producció vertical. Controlem tot el procés de producció, des del disseny, impressió, tall, estampació, confecció i distribució. D’aquesta manera podem garantir un bon servei i uns preus ajustats. La nostra filosofia és la del just in time.

Fabriquem tots els productes que pugueu necessitar:

Equipatges de competició,
Dessuadores,
Xandalls,
Polos per entrenadors,
Samarretes reversibles per entrenament,
Bosses,
Samarretes per campus,
Etc.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que té a veure en roba esportiva.