Serveis

La nostra empresa us ofereix tots els serveis necessaris per obtenir els vostres equipaments i peces esportives totalment personalitzades, des de l’elaboració dels dissenys exclusius a la distribució i lliurament de les comandes.

Disposem d’un sistema de producció vertical que integra totes les fases del procés productiu.

Disseny

Mitjançant una visita als nostres clients oferim el nostre servei de disseny personalitzat. Copsem la idea de disseny que tenen pel seu Club i presentem diferents dibuixos per donar una idea bastant aproximada del que serà el futur equipatge, ens avenim a introduir els canvis que es considerin oportuns i quan el disseny i pressupost està clar, passem a fer una mostra definitiva de l’equipatge.

Disposem d’un equip de disseny especialitzat en arts gràfiques que digitalitzarà la idea general d’imatge corporativa per preparar els primers esborranys que us presentem com a proposta inicial. En tot moment us assessorem per arribar al disseny definitiu que més adient pel projecte en que treballem.

Impresió

Disposem dels plotters necessaris per imprimir el paper necessari per procedir a la sublimació dels teixits.

Estampació

A SARACO SPORTS disposem de taller i maquinària pròpia per efectuar tot tipus d’estampació i marcatge de peces esportives i equipaments esportius de tot tipus.

Estem especialitzats en sublimació, serigrafia, transfer de vinil i brodats que garanteixen un acabat espectacular i totalment exclusiu, sense haver d’obligar-se en comandes voluminoses i mantenint la garantia de distribució durant tot el temps que el club així ho consideri.

Podem combinar diferents tècniques d’estampació en funció dels teixits, utilitat de la peça i disseny. D’igual manera adaptem peces ja confeccionades a nous dissenys o la inclusió de nous detalls, segons les vostres necessitats.

Confecció

A la nostra empresa disposem de taller propi de confecció, amb tota mena de maquinària per garantir la màxima qualitat dels acabats dels nostres productes. A més a més al disposar de confecció pròpia tenim un grau de flexibilitat a l’hora de produir que ens permet oferir un molt bon servei als nostres clients.

Distribució

Distribuïm setmanalment amb mitjans propis als nostres clients garantint els lliuraments de forma ràpida i eficient.