A SARACO SPORTS disposem de taller i maquinària pròpia per efectuar tot tipus d’estampació i marcatge de peces esportives en les següents tecnologies:

Sublimació

És el sistema ideal per procedir a les estampacions del material de competició.

Consisteix a passar el disseny imprès en paper (sublimació) al teixit en blanc abans de confeccionar.

Es realitza amb una planxa amb bomba de buit i a una temperatura de uns 195 graus. Aquest sistema ens permet tot luxe de detalls i colors i ens garanteix la màxima qualitat i durada del producte.

Serigrafia

És el sistema més habitual per a imprimir un disseny en una peça. Es realitza amb pintures de diferents tipus en funció del material i color de la peça. Es l’estampació clàssica amb motllo.

S’utilitzen diferents planxes, una per a cada color que s’ha d’integrar en l’acabat final, permet obtenir uns resultats molt espectaculars amb un gran acabat.

L’ordre i densitat d’aplicació de cada planxa anirà en funció del resultat desitjat, depenent del disseny final de marcatge sobre la peça esportiva.

SERIGRAFÍA
Transfer de Vinil

És l’aplicació amb planxa de calor sobre les peces d’una mena d’enganxines prèviament impreses sobre material adient, en general sobre vinil, que és un material plàstic sobre una capa transportadora que transferirà la tinta a la peça un cop s’aplica en la planxa.

És un sistema molt útil en el cas d’haver d’afegir detalls sobre equipaments confeccionats, com poden ser escuts, noms, numeració i molts més. Tot i que no ens ofereix la mateixa qualitat que els acabats amb tecnologia de sublimació, ens permeten incloure aquests detalls finals amb gran qualitat de resultat.

Brodat

És un sistema molt adequat per a determinades peces com poden ser els polos o xandalls i consisteix en realitzar els dibuixos amb fil per ser integrats sobre la peça, ja sigui cosits o enganxats.

Ofereix un acabat en relleu i destaca molt els detalls oferint una gran durabilitat final.

BRPDAT